Värdesmedjan AB

Värdesmedjan AB

är Sales Rep för ett fåtal noga utvalda, personliga och engagerade företag.
Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar för IT-drift, Videokonferens, Copy/Print och ett webbaserat Affärssystem. Samt Implementering och Utbildningar för en välkänd plattform för ITs Ärendehantering. Tjänsterna levereras från marknadsledande namn som Microsoft®, LifeSize®, Lexmark®, ServiceNow® och 24SevenOffice®. När du vill ha hjälp inom ovan områden, välkommen att höra av dig (länk i höra av dig; thomas.lowenthal@vardesmedjan.se tack) till Värdesmedjan!

Vi hjälper våra kunder med Affärsutveckling, Coaching, Marknad och Sälj. Med kundupplevelsen i fokus gör vi skillnad. Till låg fast kostnad och delad förtjänst kan vi utgöra en extra Sälj/Ma-resurs. Våra kanaler och nätverk genererar leads och nya kunder till er. Vi ingår bara långsiktiga relationer, bidrar till affärsutveckling samt skapar merintäkter och tillväxt för en god utveckling över tid.

För närvarande är Värdesmedjan Sales Rep för följande kunder

Forward Nine AB
Specialist på IT-drift, support, molntjänster, backup och säkerhet där Microsoft365 är kärnan i plattformen. Äkta och personligt kundengagemang. Den välförpackade och skalbara tjänsten ”Den Moderna Arbetsplatsen” får vilken Egenföretagere, Vd eller IT-ansvarig som helst att sova gott om natten. Prislapp per anställd för modern & säker IT som bara funkar? Som ett mobilabonnemang.

ITO Nordic AB
Personliga och flexibla proffs inom Dokumenthantering/Skrivare, Videokonferenssystem och webbaserade Affärssystem. Installation och fri support över hela landet ingår. Många kunder har varit med sedan starten.

ProCori SMC
Specialister på implementering, konfigurering, anpassning och utbildning för den världsledande plattformen för ärendehantering från ServiceNow. Ett mycket uppskattat och kompetent team av konsulter och utbildare, expanderar starkt med kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Båstad.

Djurgården Hockey ”Mini-camps”
Uppsökande idrottsaktiviteter i samarbete med Stockholms skolor. För ökad rörelse och glädje för barn och unga. Då hockey, barnidrott och goda vanor ligger oss varmt om hjärtat har vi engagerat oss som ledare. Som företagare och privatperson kan du stötta DIF Hockeys lovvärda initiativ för barn och unga i rörelse!

  • Thomas Löwenthal
  • thomas.lowenthal@vardesmedjan.se
  • Hemsida