Partners

Våra huvudpartners

Team Sportia Hagsätra

Team Sportia Hagsätra - Stockholms mest kompletta Hockeybutik

ÖPPET: Mån - Fre 09.00-18.00, Lör 09.00-14.00, Sön 11.00-15.00
(Sista söndagen i månaden. Dock ej maj & juni)

BESÖKSADRESS: HAGSÄTRA TORG 7
Tel: 08-647 47 50 Tel/Fax: 08-647 12 13
hagsatra@teamsportia.se

Reebok CCM

Reebok, även RBK, tillverkare av sportkläder och sportskor inom en rad olika sporter, ingår idag i Adidas.

Företaget grundades av Joseph William Foster i Bolton i Storbritannien 1895. 1924 utrustade företaget de brittiska deltagarna vid de olympiska spelen i Paris. Under 1980-talet firade Reebok stora framgångar då man var tidigt ute med aerobicskor. Sedan slutet av 1970-talet är företaget amerikanskt men vårdar den brittiska traditionen, bland annat genom sponsring av fotbollslaget Bolton Wanderers FC.

Reebok har en stark position på den viktiga USA-marknaden. Reebok har bland annat flera sponsorskap i NBA-basketen och NFL-footballen. 2004 köpte Reebok Jofa för att stärka sin position inom ishockey. Reeboks närvaro på dessa viktiga marknader var en viktig anledning till Adidas köp av företaget 2005.

Namnet Reebok kommer från ordet Rhebok, afrikaans för en sorts antilop

Skoda

För Skoda är Hockey tradition!
Internationellt är kopplingen mellan Skoda och ishockey mycket stark. För sjuttonde året i rad är Skoda Auto huvudsponsor av ishockey-VM, som 2010 går av stapeln i Tyskland. Sponsorskapet har till och med givit en plats i Guinness Rekordbok. Inget annat företag har under en så lång tidsperiod sponsrat ett större världsmästerskap. En plattform vi bygger vidare på här i Sverige som bl.a partner till Svenska Hockey Förbundet och flera Elitserie klubbar.

- I Sverige är folk hockeytokiga och intresset för sporten i Sverige är enormt. Hockey Academy tycker vi är ett bra initiativ och bra nätverk som vi gärna är med och utvecklar vidare.

Skoda som är ett av världens äldsta biltillverkare producerade sammanlagt 630 032 bilar under 2007 Med över 27 000 människor anställda över hela världen så planerar det dynamiskt växande märket att fortsätta öka sin försäljningsvolym och nå 1 miljon bilar till 2010.

Kontaktperson på Skoda: 

Pär Hedström, Säljare

Skodastockholm/Bromma

Tel: 08-503 339 44

Mail: par.hedstrom@skodastockholm.se

Coffeeplease

Coffeeplease är en totalleverantör inom kaffelösningar vars målsättning är att ge dig en paus i vardagen. Vi vet att det egentligen inte är kaffemaskinen eller bönan som är det viktiga för dig, utan det är smaken på det färdigbryggda kaffet. Vi garanterar dig en smakupplevelse utöver det vanliga när du dricker vårt kaffe. En kaffeböna är anspråklös – men ett perfekt bryggt kaffe gjort utav de bästa bönorna är ljuvligt. Vi ger dig den ultimata njutningen och en paus i vardagen.